Om Poesi

Nates Historia

Poesi’s historia började i slutet på 2014 då grundaren och kreatören Nate Nguyen kände att en förändring behövdes i träningsbranschen. Nate’s mål var att skapa något större än honom själv, något som kunde kunde skapa mening och uppskattning från människor. Visionen var att skapa ett varumärke. Ett varumärke som kombinerade glädje och rörelse, så Nate adderade färg med form och skapade det högkvalitativa plagg som idag är känt som Poesi Sportswear.

Betydelsen med namnet Poesi härstammar från hoppet och modet att uppmuntra andra att skapa sin egen Poesi och forma sin egen framtid. Om du väljer att se varje steg på din resa som en viktig komponent i din egen Poesi lägger du grunden för den livsfilosofi Poesi Sportswear är grundat på; din egen resa är dit livs viktigaste investering.

Dagens fitness-industri fokuserar mycket på generellt accepterade mål och att måla upp dessa som en del av en machokultur. Människoir tappar kontakten med sina innersta känslor i sitt förhållande med träning, något Poesi syftar till att återskapa.

Du kanske älskar fysisk aktivitet eftersom det utmanar dina sinnen och din kropp, eller är du kanske en person som spenderar ditt liv på att söka utmaning i olika aktiviteter. Var stolt över den aktivitet som ger dit liv mening och glädje. Ge en vän en vänskaplig knuff i rätt rikting, vi blir starkare av att stärka andra och utvecklas av andras utveckling. Varje dag.

Vänligen

Nate Nguyen grundare av Poesi Sportswear