Köpvilkor

1. Allmänt
I alla priser ingår moms med 25 procent om inte annat anges. Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Är du under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa.

2. Betalning
Betalning sker via Swish, kortbetalning(via Stripe system) eller Klarna Checkout och deras villkor finns i sista steget vid betalning, där godkänner man våra köpvillkor samt även Klarnas villkor. Vi erbjuder alla betalsätt som Klarna har i sin checkout i dagsläget.

3. Leverans
Vi skickar med Postnord. Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar inom Sverige och 2-6 arbetsdagar till Europa.
Fraktkostnaden ser du när du checkar ut ur kassan. Vi debiterar 200:- för ej uthämtade paket.
Om du beställt en vara och ångrar dig efter vi har skickat ut din beställning måste du returnera paketet enligt information nedan under 4, Ångerrätt. Du kommer annars att bli debiterad 200:- för ej uthämtat paket.

4. Ångerrätt
Som privatperson har du 14 dagars ångerrätt men vi lämnar 30 dagars öppet köp till alla våra kunder. Detta innebär att du får pengarna tillbaka om du inte är nöjd. Produkten får inte vara använd utan endast upp packad och använd minimalt för att bedöma om du är nöjd med den, alltså normalt endast en gång. Om varan har hanterats på ett sätt som inte varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper och funktion kommer vi att göra avdrag för den värdeminskning som skett. Samtliga tillbehör och packmaterial skall skickas med. Returer skall återsändas i originalförpackningar samt väl förpackade i lämpligt ytteremballage. Eventuella transportskador till följd av bristfällig förpackning, debiteras dig som kund. Vid nyttjande av ångerrätten är det du som står för returkostnaden.

Tänk på att du ansvarar för risken vid returfrakt. Risken innefattar bl a om din försändelse kommer bort under frakt. Skicka därför alltid försändelsen spårbart där försändelsen går att spåra, och spara inlämningskvittot.
Produkten skall vara oss tillhanda senast 30 dagar efter leveransdatum.  Vi sätter tillbaka pengarna på ditt konto senast 30 dagar efter att produkten är returnerad.
Reklamation skall ske skriftligen via mail på support@poesisportswear.com.

5. Garanti
Om ej annat anges av Poesi Sportswear, omfattas alla hårdvaruprodukter av 12 månaders garanti.  Garantin täcker endast fabrikationsfel och inte fel som uppkommit genom att produkten utsatts för  yttre våld eller oförsiktigt användande.
Vi kontrollerar och testar insända returer i enlighet med felbeskrivningen. Det är därför viktigt att den är så utförlig som möjligt. Om varan är felfri debiteras en avgift om 200:-, för att täcka våra arbetskostnader och för returen från oss. Produkten skall skickas till Poesi Sportswear inom 30 dagar efter att felet har upptäckts för att garantin skall kunna åberopas. Reklamation skall ske skriftligen via mail till support@poesisportswear.com.
Fabriksgarantin kan ej överlåtas till annan part utan gäller endast för personen som står på kvittot eller fakturan. Kvittokopia eller ordernummer skall kunna uppvisas för att kunna göra anspråk på garantireparation.

6. Personuppgifter
Poesi Sportswear är ansvariga för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Dessa uppgifter kommer att användas i marknadsföringssyfte och till vårt nyhetsbrev, detta blir godkänt via villkoren i kassan.
Inga uppgifter lämnas vidare till annan part utan används endast av Poesi Sportswear. Vill du ändra några uppgifter kan du göra det genom att kontakta oss på support@poesisportswear.com. Vill du bli borttagen ur registret är det bara att kontakta oss.

7. Force majeure
Händelser som krig, naturkatastrof, strejk, myndighets beslut, uteblivna leveranser från underleverantörer, fördyrande omständigheter samt jämförbar händelse, utanför Poesi Sportswears kontroll – vilken ej kunnat förutses – hänföres till force majeure, vilket innebär att Poesi Sportswear befrias från sina förpliktelser att fullgöra ingångna avtal.

Poesi Sportswear – 559268-5571

Jakthornsvägen 16, 43350 Öjersjö